Wellicht weet je het al maar ByClaire heeft een nieuw garen: ByClaire Sparkle met een glittertje. Een gepunnikt open draadje met een glittertje in dezelfde kleur als de wol.

DSC_0988-e1461150671930DSC_0952-e1461150969757

Claire zou Claire niet zijn als ze daar niet ook gelijk een gaaf patroon bij maakt. Van deze tas zijn wij fan! Zoals ze zelf zegt ‘Ik noem het ook wel ‘zak-tassen’, alles kan erin (en alles verdwijnt er ook in) Ik sta regelmatig bij de kassa naar mijn portemonnee te ‘grabbelen’….’ en dat is deze toffe tas ook echt. Superleuk en alles kan erin. Wij zien al verschillende kleurencombinaties voor ons in pastel maar ook zwart wit lijkt ons gaaf.

Je kunt de tas gebruiken voor de gewone boodschappen maar natuurlijk is hij als haak- of brei-tas ook heel erg leuk. Door de glitterdraad geeft hij een zomers effect dus wij zien het helemaal voor ons: Bolletjes en pennen voor een nieuw project erin en dan heerlijk haken of breien op strand of op een terrasje. Ik heb zo’n vermoeden dat er binnenkort een mooi exemplaar in de winkel te bewonderen is…

DSC_0944-e1461151140424byClaire-haakgeluk-2-garenspatronenworkshops-1-2

Natuurlijk hebben wij het garen dat ze gebruikt heeft in onze winkels en in onze webshop. Ze gebruikt 9 bollen ByClaire 2 en 4 bollen ByClaire Sparkle. De tassenhengsels staan in bestelling bij onze leverancier en zijn binnenkort ook verkrijgbaar!

Ga jij ook zo’n toffe tas maken? Het patroon vind je op de site van ByClaire.

 

 

HollandStoffenHuis
Right Menu Icon