Algemene voorwaarden

1. Alle artikelen worden binnen 5 werkdagen geleverd indien voorradig.
2. Mocht het bestelde artikel niet op voorraad zijn dan laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten.
3. Voor bestellingen berekenen wij € 3.95 of € 6.95 verzendkosten. Voor bestellingen boven de € 50,- binnen Nederland berekenen wij geen verzendkosten. Wanneer wij een bestelling retour krijgen door weigering/verkeerd geadresseerd zullen alle kosten van de retourzending voor de koper zijn.

4. Alle artikelen blijven eigendom van Schut Modestoffen zolang het verschuldigde bedrag nog niet op onze rekening staat.
5. Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door u bestelde artikelen.U moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeldkwaliteit van een monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt.

Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet, kunt u het artikel ruilen en/of retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst. De verzendkosten en het verzendrisico voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. Om een artikel retour te zenden, stuurt u een email naar info@hollandstoffenhuis.nl. Zodra u een bevestiging hebt gekregen kun u het artikel terugsturen. Wacht dus met het verzenden van het artikel totdat u een bevestiging van ons hebt gekregen. Zodra het retourpakketje door ons is verwerkt, krijg u dit teruggestort op uw rekening

6. Artikelen die afgeknipt- of speciaal besteld zijn kunnen niet retour genomen worden.

HollandStoffenHuis
Right Menu Icon